Då va helgen slut då...

Söndag...
Har vart vaken en hel halvtimme, sov lite för länge idag. Vaknade av att telefonen ringde, de va chefen så han skrattade bara åt mig.
Igår åkte vi till Gävle och kikade. Gjorde inte av med en krona, vilket är bra på sitt sätt, men ändå skit tråkigt. Skulle vilja kasta ut alla mina kläder och skor och köpa nytt. Ut med de gamla och in med de nya ;)
När vi kom hem från Gävle blev det togsmarrig tacokycklinggratäng. Efter maten agerade jag chaufför åt Sofia och Diana. Sen åkte jag hem och hämta Chrille och åkte ut till grabbarna i Marma som satt och drack grogg...
Halv 2 bar det av till stan igen och hämtade Sofia och Diana, sen blev det sängen för hela slanten.


25/3-2010

Nyss hemkommen från jobbet, tröttare än tröttast.
Hihi Chrille sov öven i morse. Jag vaknade av att det var en bil utanför som tutade, tittade på klockan och vände mig om, och där låg det någon och sov, blev lite bråttom tror jag för han sprang genom lägenheten i 200. :)

Bara Chrille kommer hem så ska vi åka till mamma och pappa, och äta mat. Pappa fyller år idag, Grattis pappa!

Hade tänkt tvätta nu när jag kom från jobbet, men de gick väl sådär. Upptaget i tvättstugan, så jag tar det imorgon em istället.

Nu ska jag ta en promenad med min fyrbenta vän....

Kär och galen

Dagarna bara susar förbi tycker jag.
Vaknade kl 8 imorse, låg i sängen och drog mig och messade med min bättre hälft. Sen va han för seg att svara så jag "råkade" somna. Nästa gång jag kollade på kl va den 10:50 och jag höll tydligen på att skriva ett mess till honom. :)
Skönt som attan att sova va de iaf, de kan jag lova.
Jag klev upp, tog en prommis med min fyrbenta vän, åt frukost, duscha sen begav jag mig till stan och uträttade lite ärenden. När jag kom hem så satte jag igång att baka bröd, blev himla smarrigt, precis som vanligt. :)

När Chrille kom hem så åt vi mat, slöade i soffan och sen gav vi oss iväg till skogen med Buster. Blev en lång och skön promenad. Buster va helt slut när vi kom tillbaka till bilen, härligt.
Har vart och solat nu ikväll, hur skönt som helst efter att ha vart ute och blivit kall.
Nu är det duschen som väntar, sen sängen. Jobb imorgon igen.

Jävla kärring

Härligt, det snöar.
Är så fruktansvärt less på den här skiten nu! Vill ha sommar och sol! Men det är väl bara att häla ut antar jag, det kommer väl..

Är sååå trött!

Drygt

Slut som artist!

Ibland borde man vara tyst för att undvika trubbel. Jävligt synd att jag inte är den typen av människa bara, men jag lovar att det skulle underlätta vissa gånger. Men va fan är det att grubbla över nu? Jag är den jag är! Kommer aldrig någonsin låtsas vara någon annan!
Ta mig för den jag är.


Dagen

Dagen har varit otroligt lugn. Tog en riktigt sovmorgon och vaknade strax före 11. Klev upp, gjorde oss klar, rastade djuret, åt frukost, slöade i soffan sen begav vi oss till svärföräldrarna. Blev lite kaffe och skitsnack sen begav vi oss till verkstan till Lortarna. Stod där och surrade en stund sen blev det hemfärd och matlagning.
Blev lasagne idag, smarrigt värre.
Nu blir det utfodring av djuret sen aktivering på flyget.

Jag och mig

Jag kanske ska ta och berätta vem jag är också...

Heter Elin, fyller 21 i sommar, bor med sambo och hund utanför Söderhamn. Jobbar i en matbutik i stan, där jag snart varit i 3 år, eller om det är 4 år, minnet... :)
Min lediga tid ägnar jag åt sambon, hunden och så klart vännerna.

Jag som person är glad och positiv, för det mesta. Men något jag verkligen tröttnat på är vissa människors beteende. Lögner, skit snack, säga de som passar för studen etc. Sånt går inte ritkigt hem hos mig, det är sånt jag klarar mig utan!
Ärlig eller inte ärlig?

En lögn är en oriktig utsaga som uttalas såsom varande sann, med avsikt att få dem som tar del av utsagan att anta dess riktighet trots att den som uttalar den vet att den är osann. En lögnare är en person som tidigare ljugit eller tenderar att ljuga ofta, även när det inte är nödvändigt. Mytomani är en form av tvångsmässigt ljugande.

Källa: Wikipedia

Då va det de här med lögner. Finns det någon poäng? SVAR: NEJ!
Tvivlar starkt på att man blir en bättre människa i sitt umgänge om man ljuger om allt man gjort, allt man inte gjort, allt man ska göra, allt man inte ska göra, allt man sagt, allt man inte sagt osv. Visst, vissa gånger tycker säkert kompisarna att det är skit häftigt att han en polare som gjort de mesta, men i slutänden, när det kommer fram att det inte fanns någon sanning i det hela så va de nog inte så jävla coolt längre. Då står man där med skägget i brevlådan.
Hellre den hårda sanningen än en fattig lögn, som ändå inte håller i slutändan.
Det är inte så jävla svårt att säga sanningen från början!


Då kör vi

Ibland är det bara så fruktansvärt skönt att bara spy ur sig allt jävla skit man går och irriterar sig över. Exakt de tänker jag göra här, i den här bloggen.
I min blogg har jag mina tankar, mina åsikter och mina värderingar!


RSS 2.0