Sanning

Händigt fruntimmer reder sig själv....

Regn

Då var det måndag igen.
En regning måndag som består av kvällsjobb.

Helgen har bestått av jobb, min tredje helg på rad. Jobbar även nästa helg sen är jag ledig en helg. Och den lediga helgen beger vi oss norrut en sista gång innan bäbisen kommer.

Har fått världens klåda på magen, fötterna och händerna. Domnar även bort i fingertopparna, vilket är skit drygt. Måste kolla mellan varven så att jag inte tappat dom :)

Ska kasta ihop en tacopaj nu innan det är dags för jobb.

På återseende.

Paj

Nästan nyss kommit hem från Bergvik... Har vart och träffat systers karl och barn som är här från Skövde. Hann även med att jaga ut mamma i skogen så vi har plockat blåbär och smultron, så ikväll blir det en blåbärs och smultronpaj, mumsigt värre!

Har även vart och inhandlat färg till sovrummet idag. 700 spänn för en skvätt färg, jajemen som hittat, eller inte.

Nu ska jag plana ut på soffan en LITEN stund innan det är dags att börja med maten.

Rund och go

Klart sämst på att skiva här...

Jag jobbar mest hela tiden och när jag väl är ledig så finns det miljoner andra saker som ska göras, så tar mig lixom inte tid att skriva..

Har vart till stan idag och handlat lite mer till bäbisen, är inte allt för långt kvar nu.
Har börjat samla på mig vätska i fötterna/benen och i händerna, inte allt för jävla skit roligt vill jag lova. Vaknar på nätterna pga att det värker i händerna och kliar under fötterna. Livet som gravid :)

Imorgon är det åter igen dags för ett besök hos BM, och jag hoppas verkligen att mitt blodvärde rättat till säg. Känner mig tusen gånger piggare än sist iaf, kan ju vara ett bra tecken.


Ledig dag

Ledig idag, vilket märks på vädret. Ledig dag innebär ALLTID regn.

Har gått och dragit på mig en sju jävla förkylning, jag som aldrig är sjuk och framför allt inte mitt i sommaren.

Idag blir det en lugn dag, orken finns lixom inte riktigt. Ska ta emot en ny pelletspanna som kommer idag, då våran gamla uv har havererat, kanske blir en sväng till Gävle, städa lite sen blir det nog inte så mycket mer.


RSS 2.0