Tisdag

Som en ny människa kände jag mig när jag vaknade imorse. Blir lika lycklig varje gång när jag nästan får sova hela natten. Känner mig som ett barn på julafton :)

Har städat bilen och tvättat idag. Så nu är bilen ren och fin så nu är det bara att montera in barnstolen. Har även haft mamma på besök idag.
Är sååå uppskattat när folk kommer och hälsar på nu för tiden eftersom jag är ensam hela dagarna!

Nu ska jag kolla till pärgratängen som står i ugnen och kasta i köttet i pannan.

På återseende!

Måndag

Åter igen en ny vecka... Vi kommer bara närmare och närmare BF, vilket är himla skönt. Jag är klar med att vara gravid nu, även fast att jag kommer sakna det.
Något jag inte kommer sakna är alla nätter som jag vart vaken. I natt slog jag upp ögonen halv 2 men somnade om till halv 4, kl 6 när Chrille åkte var jag fortfarande vaken. Men lyckades efter många om och men sova till och från fram till halv 11.

Ska ta och hoppa i lite kläder och sen brassa till stan och posta sjukskrivningspappret till FK och sen fara på jobbet och lämna en nyckel.


20 augusti

Har haft fullt upp med att fira min födelsedag idag. Har fått massa fina presenter och haft massa fint besök. Fortsätter kalasandet imorgon.

Har äntligen krypit ner i soffan efter att det har vart full fart sen kl halv 9 imorse. Började dagen med att sno ihop en smarrig tårta sen har det vart fullt hus hela dagen.

Tackar alla för en fin dag!

Baka

Har precis kommit hem från stan, har vart och införskaffat mig x antal plastbyttor... Höll på baka igår och när jag skulle pakertera kakorna så insåg jag att jag redan hade fyllt alla byttor jag hade. Men nu har jag införskaffat mig fler så nu är det bara att fortsätta baka.

Ska packa BB-väskan idag också, tror det börjar bli dags att ha den klar.... Man vet ju aldrig, det kan ju bli dags att föda när som helst nu.... :)


Näst sista...

Ska alldeles snart bege mig mot stan för att göra mitt näst sista besök hos BM innan det är dags för förlossningen. Vi hämtade barnvagnen igår, känns så overkligt på nå vis. Det är 4 veckor kvar, FYRA VECKOR! Fatta, det är ju ingenting!

Listan på saker som ska göras innan bäbisen kommer kan göras lång... Tror jag behåller den för mig själv så ni inte tror att jag blitt knäpp :)

Ont ont ont

Börjar bli tungt och jobbigt att vara gravid nu. Ryggen värker och ingenting hjälper. Har gjort det jag fasat för länge nu... Har ringt jobbet och sagt att jag inte kan jobba. Under mina 5½ år på Tempo så är det här tredje dagen jag är sjukskriven, den andra gången va förra vecka då pga blödning och gången innan de är väl 3 år sedan pga magsjuka.
Får dåligt samvete när jag måste vara borta från jobbet, arbetsmyra som jag är. Min bättre hälft skäller på mig när jag är så jävla envis och ska jobba fast att värken är värre än värst, så idag tog jag och lyssnade på honom. Så idag blir det vila för hela slanten så att jag förhoppningsvis kan jobba imorgon...


På förlossningen

Fick spendera tisdag natt på förlossningen i Gävle. Fick en blödning på tisdag kväll så dom ville att vi skulle komma in och kolla upp den, och kvar blev vi. Men allt såg bra ut och bebisen mådde bra så dom trodde att det bara var ett blodkärl som brustit.
Så nu är jag hemma och är sjukskriven några dagar för att vila. Vila är skit tråkigt, tro mig :) Har vart på barnenshus och köpt täckle till spjälsängen och till vagnen + påslakanset till sängen. Sen blev det en sväng på Ica för att köpa blöjor. Snacka om att kasta sig in i en ny värd. :)

Ska börja packa BB-väskan idag också, kan ju gå fortare än man tror. Går in i v 36 idag så det är ju inte skit långt kvar.

Ikväll ska vi tapetsera sovrummet, det börjar bli klart nu. Och fint blir det!

Tisdag

Drömde i natt att dom ringde från BB och sa att bäbisen hade kommit... Haha om det ändå vore så enkelt :)

Håller på tvättar och röjer här hemma innan det är dags för jobb. Ska sno ihop lite lunch också innan jag brassar iväg. Ikväll ska vi lägga klart golvet i sovrummet och imorgon siktar vi på att tapetsera. Får väl se om allt går enligt planerna....

Ska gå ut och hänga tvätten nu och sen blir det lunch.

RSS 2.0