Precis som jag sa...

.... en sammanfattning av helgen.

Torsdag packade vi ihop här hemma på morgon, begav oss till stan och handlade det sista och sen stuvade vi in allt i bilen och begav oss norrut. På eftermiddagen landade vi i stugan, i fullt ösregn. Plockade ur bilen och gjorde upp en brasa. Framåt kvällen när regnet gett mer sig begav vi oss ut på en promenad bland alla mygg. Kvällen avslutades med en film i sängen till ljudet av brasan.

Fredag, midsommar, vaknade tidigt och drog igång en film då ingen av oss kunde somna om. Kollade på filmen och sen sov vi en stund till. Åt mumsfrukost och tog en lång prommis. Resten av dagen blev full i mys och trevligt sällskap. Åt god mat framåt kvällen och jordgubbar så klart. Kvällen avslutades vid en sjö tillsammans med myggor och mörtar.

Lördag tog vi sovmorgon. Resten av dagen bestod av långa promenader, myggor, mörtar och mys.

Söndag klev vi upp i skaplig tid och börjde göra oss klar för hemfärd.

Har haft en kanon helg tillsammans med den bästa och hoppas på en favorit i repris snart.

Kväller

Hade tänkt kladda ner en sammanfattning av helgen, men får ta det imorgon...

Natti

Myggbettan

Jag och min sköna böna sitter i stugan och jäser, kom upp idag...
Har nyss vart ute på en skön promenad bland mygg och djävulskap med vovven. Och nu knastrar brasan i kaminen. Kan inte bli bättre, tro mig!


Regn och rusk

Snart dags att krypa i säng. Imorgon är det dags att jobba igen, efter en veckas ledighet. En vecka är alldeles för lång tid att vara ledig, blir som förslappad.

Har precis ätit jordgubbar och mjölk, såååå gott!

Nu väntas sängen.

Natti natti

Händelserik dag

Igår donade jag på i källaren, röjde bland papper och lite sånt tråkigt. När jag vart i farten ett tag så kände jag att jag behövde en paus, så gick upp och satte mig vid datorn.... Helt plötsligt började det lukta brand i hela huset. Fick panik och sprang rung som en yr höna på övervåningen, men hittade ingenting. Så sprang ner i källaren, och där var det. Det va rök överallt, fick ännu mer panik! Det var våran frys som gett upp. Lite väl spännande för min smak måste erkännas. Men efter att ha sprungit runt som en yr höna en stund så hade jag lyckats göra vad som behövdes iaf, så huset brann iaf inte upp. Men frysen däremot har gjort sitt och står ute på gården och skäms, i väntan på att få åka på soptippen.

Idag... Idag ska jag fortsätta i källaren, framför allt städa. Är pulver från pulversläckaren överallt, även fast att vi städade en vända igår kväll. Sen ska jag iväg på föräldragrupp, är sista gången idag.


Ny vecka

Då var det måndag igen då... Regnar gör det, massor.

Helgen har vart kanon. Har firat C som har blitt ett år äldre, umgåts med nära och kära, fortsatt handlingen till bebisen, röjt i källaren och njutit av solen. Tråkigt nog så går helgerna lite för fort, men är snart en ny helg att njuta av.

Ska passa på att vara inne idag och dona eftersom att det tokregnar ute.

Strålande solsken

Igår kom äntligen C hem, som jag längtat. Två nätter ifrån varandra är två nätter för mycket!

Sover dåligt på nätterna... Först har jag svårt att somna för att bebisen lever om så hemskt i kaggen, sen när jag väl somnat så vaknar jag antingen för att jag håller på pinka på mig eller så drömmer jag nå hel idiotiskt. Vaknar flera gånger per natt så är tröttare än tröttast när det är dags att kliva ur sängen. Och bättre lär det ju inte bli :)

Har färgat håret här på förmiddagen, tvättat en maskin som jag ska gå ut och hänga nu, vikt tvätt, plockat ur och i diskmaskinen.... Får iaf lite gjort på dagarna :)

God morgon

Uppe himla tidigt idag för att vara jag. Har faktiskt vart vaken sen 10 över 7, riktigt duktigt gjort av mig :) Har precis käka frukost och ska bege mig ut på promenad med vovven. Fast ska jag vara riktigt ärlig så skulle jag villa tippa ikull mig i soffan och sova en stund till, men de erkänner jag inte :)

Full rulle

Även denna dag har gått kanon fort.

På em har jag vart på föräldragrupp, handlat present till Finast, bakat snickerskaka och rabarbermuffins m. kardemumma och nu sitter jag här. Ska röja upp lite i köket innan jag lutar mig tillbaka i soffan med en stor tallrik med jordgubbar.



Solhäng

Tog mig en liten sovmorgon idag, så klev upp strax efter 10. Har kommit in i en sån där period igen när jag är trött och slö hela tiden, precis som i början av graviditeten.

Har en hel del saker jag ska göra idag... Tror jag ska börja med att städa lite...

Återkommer sen.

Funderar

Nu när man sitter här ensam på kvällarna blir det att man funderar en hel del. På t.ex. bebisen, framtiden, vänner, livet, på ALLT! Vissa saker gör en gladare än andra. Men dom där som man bara blir irriterad och less över skjuter vi åt sidan och njuter av dom bra och fina tankarna och funderingarna.

Nu ska jag borsta gaddarna och lägga mig i sängen och fundera vidare :)

Natti världen!

Hormoner

Hormoner, hormoner, hormoner...
Livet förändrades totalt. Jag förändrades totalt. Allt förändrades totalt!

Bebisen lever rövare i magen mest hela tiden, så underbart! Även fast det är full fart där inne och jag känner liver på insidan så har jag väldigt svårt att förstå, att jag ska bli mamma. Det känns så extremt overkligt!

Handlar för fullt åt bebisen. Men när man står och kollar på diverse prylar som ska inhandlas så känns det som att det inte är någon panik, för det är ju långt kvar. Men när man börjar tänka efter så är det inte så himla långt kvar. 13 veckor till bf, inte skit lång tid.

Börjar få riktigt ont i ryggen mellan varven och det strålar ner i benen. Men som "tur" är så är man en vrångskalle så kör på som vanligt.

Nu väntar en promenad med lille vovven.

RSS 2.0