C

Kärleken måste vara det vackraste som finns!

Helgen

Helgen har bestått av LITE jobb och MASSA mys. Första helgen jag och Chirlle haft tillsammans på väldigt länge och den har vi tagit vara på! Kan alltså sammanfatta helgen med : Otroligt underbar!

Pynta

Men shit vad det snöar! Har snöat konstant hela dagen.
På söndag är det första advent.. Tiden går verkligen hur fort som helst!
Har vart och köpt 2 nya adventsstjärnor, en ny advetnsljusstake, julgardiner till köket och en julduk idag. Har aldrig vart specielt förtjust i julpynt och sånt junk, men i år känns det faktiskt roligt. Roligt att göra jul i vårat hus!

Funderat

Har suttit och filurat lite..
Ibland förstår jag inte hur vissa människor orkar.. Att ödsla livet på någon man bara stör sig på och bara gnäller på är för mig ofattbart. Va fan man lever en gång!

Shoppingrunda

Har haft en ledig dag tillsammans med den bästa idag. Haha skrev igår att vi hade 4 lediga dagar tillsammans, gick väl sådär. Jobb imorgon. Pengar rullar in... :)

Har tillbringat dagen i Valbo och Gävle idag. Mysigt värre! Hittade en del härligheter som fick följa med hem. Men en sak kan jag ju erkänna. Förstår mig inte riktigt på de tantmode som är nu.. Men tacka gudarna för att det finns lite annat, förutom tantkläder annars hade jag fan gått klälös!

Snöstorm

Men sicket härligt väder... Snöstorm och drivis, härliga tider.

Har städat hela huset idag, nästan enda upp från vinden. Nästan sa jag :)
Sitter och väntar på att finast ska komma hem. Men det dröjer nog någon timme till, inte nice.
Det låter för bra för att vara sant de här.. Men vi har 4 helt lediga dagar tillsammans nu. Underbart!

....

Ibland kan man fundera om det verkligen är värt de..

Åt helvete!

Telia måste vara världens sämsta skit!

Jag dog

Så jävla talanglösa!
Gick inte att lägga in klippet....

Så här är länken.
http://www.youtube.com/watch?v=-XqoVfflU3Y

Ni måsta kolla!

Lyxfällan

Vilket jävla program. Blir alldeles svettig. Hur fan tänker folk?!

...

Finns mycket att skriva...
Men använder papper och penna som på förr..

Skit!

Ja du...

Brytihopochkomigen

Lördag...
En tråkig lördag...
Ska bege mig till jobbet om ett par timmar...


Hemma igen

Har precis ätit lunch/middag. Skulle äta lunch/middag innan jag skulle åka och jobba kl 3.. Men jag glömde som bort de så de fick bli nu när jag kom från jobbet istället.
På väg hem stannade jag på Ica och handlade lite. Det är fredag... Men jag köpte ingen godispåse... Inte coolt!

Kallt

Precis inkommen från en promenad med Buster. Så nu har jag precis hällt upp en kopp kaffe.
Ska tvätta och städa idag har jag tänkt. Skulle ha vart och handlat också, få se om jag ta det idag eller imorgon. Ingen panik haha.

15/8-10


En dag jag aldrig glömmer!<3

Snö

Sitter som ett slakt i soffan. Jobbade över idag, så va hemma strax före halv 5. Tog prommis med Buster sen va de bara att sätta igång att skotta snö. Skottade en stund sen va jag tvungen att äta mat. Och som den tur jag har så dök bästa svärfar upp med fyrhjulingen och skottade av gården. GOOD!

Ska röja lite här nu. Somnar om jag sitter kvar i soffan.

Glad

Är ruskigt glad att jag inte har peruk... Den hadegaranterat blåst av vid det här laget :)

Hej och hå

Ledig idag! Himla skönt!
Men lik förbannat har jag fullt upp hela dagen. Blir så när man väl är ledig, då kommer alla måsten som inte hinns med när man jobbar.

Hemma

Hemma från jobbet...
Har gått himla fort på jobbet idag. När jag åkte från jobbet så pratade jag med den Finaste i luren. Saknar honom megaste super mycket även fast han bara vart borta sen i morse. Hur fan ska de här gå?! :)

Säla i soffan nu sen duscha och sova.

Härligt

Har verkligen allt!

Tjolong

Måndag igen då.
Har jobbat hela helgen. Så jävla typiskt, när Chrille är ledig så jobbar jag. Och när jag ledig jobbar Chrille. Men men vi lär ju inte hinna nöta ut varandra iaf. :)

Ska göra ett ryck här nu innan det är dax att åka och jobba...Vilket jävla skit värder

Igår kväll när jag kom hem från jobbet så va Buster ovanligt sprallig. Rev i åt honom och skulle byta om.. Helt plötsligt är det någon som säger Elin... Jag stelnade till och började fundera över om jag blitt knäpp, eftersom jag va själv hemma (trodde jag). Chrille va ju i Skutskär... Jo jävlar ja... Han hade kommit hem utan att berätta något. Jä*la (snor)buse :)

Shit!

Har precis vart ute på kvällskiss med Buster.
Under dom dagarna när jag va ute och krattade så va det en tant med hund som stod på andra sidan skogsdungen och tittade på mig, vad jag gjorde... Nyfikna kärring va min första tanke... Träffade den här tanten nu när vi va ute på prommis. Och precis som jag trodde så va det en riktig jävla skvallerkärring! Första gången jag träffar henne och påengång började tanten skvallra om flera av dom boende runt om oss.

Lite för mycket fritid!

Slit och släng

Nu jäklar är jag trött!
Har farit och flängt hela dagen.
Började med att åka ut till Bergvik kl 11... Uträttade en del ärenden med pappa och tog en fika. Åkte därifrån halv 2. Åkte raka vägen till Sara där det blev massa prat och kaffe, trevligt värre. Halv 5 åkte jag från Sara och ner på stan och köpte ljuslycktor till sovrummet. Åkte hem och tog en promenad med Buster och gjorde mat.
Efter maten brassade jag iväg och köpte nya blommor till sovrummet.
Så har satt upp en hylla i sovrummet och fixat till lite med blommorna, så nu jäklar är det mysigt i kammaren :) Så nu längtar jag bara tills på onsdag när den Finaste kommer hem så jag får dela den mysiga omgivningen med honom!

RSS 2.0