Ont ont ont

Huvudet känns som en överkörd kokosnöt.

Ledig dag

Är ledig idag, vilket är himla skönt. Tog mig en redig sovmorgon idag, verkligen välbehövligt.
Tror tame tusan att jag ska måla trappen en SISTA gång, sen får den faktiskt vara klar. Kanske ska kasta in lite tvätt i maskinen också... Och plocka i diskmaskinen... Och dammsuga... OCh allt annat haha.

Tummen ur

Snart dax att bege sig till jobbet.
Fick iaf tummen ur och gjorde ett ryck här... Har tvättat en maskin, vikt ALL tvätt och stoppan in i garderoberna, diskat, plockat, lagat mat och sist men inte minst druckit kaffe.

Har suttit och planerat lite inredning till källaren. Livet som husägare är underbart... FÖRUTOM all snö som ska skottas. Men har världens bästa svärfar som tar de värsta iaf. Guld värt!

Framåt

Julen är över för denna gång. Har vart en underbar julhelg! Mycket god mat och fint sällskap.

Idag är det måndag... Vecka 52, sista veckan på detta år. Tiden går så himla fort!

Är snart klar med källartrappen, vilket är himla skönt. Bara trappen är klar så vi ge oss på väggar och tak. Kommer bli sååå himla fint!

Jul Afton



Imorgon...

Dagen före julafton.
Precis som när jag var barn så är jag lite små pirrig kvällen före julafton. Inte för att tomten ska komma utan för något helt annat, men kan inte sätta fingret på vad. Kanske bara just de att det är julafton. Julafton är speciellt på nå vis.
Har inte haft ett dugg julkänslor förrän nu ikväll när vi satt upp världens fulste gran och skrattat åt den så det gjort ont i magen. Och julmusiken såklart, helt underbart.

Imorgon blir det en låååång dag. Börjar vårat julfirande runt 11 imorgon... Sen många många timmar senare sätter vi oss i soffan hemma och pustade ut över att julafton är över för i år.

På återseende!

God Jul Gott Folk!


Kväller

God Natt Världen!

Snö...

Djävulens påfund!

Livet på en pinne

Ledig lördag

Julmusik

Kaffe

Renovering

Snön vräker ner

Kan inte bli så mycket bättre en dag som denna!

Vinterland

Klart sämst på att uppdatera jag...
Veckan har bestått av massa jobb. Det är himla stressigt nu inför jul, men det går. Antar att det blir ännu värre till veckan.
Lördag idag vilket betyder ledig. Så idag ska jag maskera och förhoppningsvis börja måla trappen. Har grundat de som behövs iaf så framåt går det allt.

Snöar gör de också, hur mycket som helst! Men det är mysigt!
Imorgon tror jag att jag ska ta med mig min käraste och fara ut i skogen och hugga oss en gran. Börjar ju närma sig julafton på nå vis :)


Menålå

Tack men nej tack...

......

Ibland blir jag så jävla trött!

Snart jul



Den här racern önskar jag mig i julklapp!

Full rulle

Renoveringen av vårat lilla slott har börjat.

Underbar helg!

Det blir fruktansvärt dåligt med uppdatering här... Men är inte mer än människa :)

I fredags jobbade jag till kl 20... När jag kom hem åt vi kräftor och tilltugg, så himla gott! Blev kväller rätt tidigt eftersom jag jobbade på lördag.
Slutade kl 1 på lördag så brassade hem och hämtade C sen till stan och uträttade lite ärenden innan vi skulle ha svärföräldrarna på middag på kvällen. Runt 9 begav sig svärisarna härifrån och vi kröp ner i karet och delade på en flaska vin. Och av någon jävla anledning hamnade vi på krogen, men ack så roligt vi hade. Va dock mindre roligt på söndag, men de tar vi en annan gång.
Igår va de måndag... Måndag = jobb...
Idag är det tisdag = ledig...

Sant

Jag skrattar inte med dig, utan åt dig...:)

-16

Håll i hatten vad tiden går fort.
2 december idag, helt galet. Det är 22 dagar till julafton.

Vaknade kl 8 av att syster J ringde och frågade om jag kunde ha Thor medan hon åkte på möte med en kund. Absolut, hoppade upp ur sängen (läs sälade ur sängen), Och begav mig ut på prommis med min fyrbenta vän i 16 minus grader, härligt. INTE!
Syrran dök upp strax före 9 och lämnade Thor och då blev det mys och bus med Buster. Sen soffhäng och frukost. Och just ligger lilleman och trynar i våran säng och jag sitter här och dricker kaffe.

Ska dra igång diskmaskinen nu.
På återseende.

RSS 2.0